703 Search Results for

סיר 2025

  • שיטת GCC מאפשרת בישול בריא -  טיגון בלי שמן ובישול בלי מים ומלח בסירים הייחודיים.
  • הסיר מיוצר מפלדת אל-חלד איכותית - נירוסטה רפואית  18/10 ללא ציפויים
  • תחתית הסיר בעובי של 15 מ"מ עברה בתהליך הייצור טיפול מיוחד המאפשר לה אגירת חום ופיזור חום יוצאי דופן בכל חלל הסיר
  • מכסה הסיר הכבד ודפנותיו מיוצרים מאותה פלדת אל-חלד בעובי 1.2 מ"מ ועל המכסה יש ידית מד-חום לבקרת טמפרטורת הבישול
  • ידיות הסיר אינן מתחממות
  • הסירים אינם יוצרים ריאקציות עם חומרי המזון ולסירים אין ציפויים שמזיקים לבריאות
  • הסירים מתאימים לכל סוגי הכיריים כולל אינדוקציה. לסיר אחריות ללא הגבלת זמן.

סיר 2.5 ליטר.
קוטר: 20 ס"מ
גובה: 9 ס"מ

(Read more)

מנבטת חממה

מנבטה ביתית להנבטת עשב חיטה, נבטים ונבטוטים מכל סוגים. כוללת מגש אחד להנבטה, מכסה שקוף, מכסה אטום ומגש לניקוז המים. המכסה האטום מאפשר לגדל את הנבטים בבטחה ובמהירות מבלי לחשוף אותם לשמש ישירה. מכסה שקוף (לשלב גידול מאוחר יותר) מאפשר לאור להיכנס ובו בזמן שומר על הנבטים ויוצר סביבת לחות פנימית העוזרת לצמיחת הנבטים.
המכסה השקוף מכיל חורים קטנים המאפשרים אוורור לנבטים, מבלי לחשוף אותם לחרקים. המים המנוקזים יורדים לתוך מיכל תחתון, ומסייעים ללחות. לא נדרש להוציא את המים בכל השקיה.

(Read more)

לינה

במצפה אלומות 31 סוויטות וחדרים. בסוויטות ישנה מרפסת המשקיפה אל נופיהם עוצרי הנשימה של הרי הגולן, החרמון, הרי הגליל והגולן וחלקם אם דשא וערסלים. עיצוב החדרים, המשלב בין סגנון מודרני וכפרי, נועד להעניק לכם חווית התחדשות, שקט ושלווה, תוך הקפדה ותשומת לב לפרטים הקטנים ביותר – אלו שבזכותם אורחים מבקשים לשוב לאותו חדר בדיוק.   בכל החדרים ישנו... (Read more)

כנס אלומות השני בתל אביב – יום שישי 8.11.19 בית ציוני אמריקה, תל אביב

הצטרפו אלינו לעוד בוקר בריא במיוחד! בואו להכיר את שיטת מצפה אלומות ולקבל כלים יישומיים  לירידה במשקל ושמירה על אורח חיים בריא כבר ממחר בבוקר! שריינו את התאריך: 8.11.2019 יום שישי 8:30 בבוקר בית ציוני אמריקה, תל אביב מחיר: 30 ש”ח קראתי מספיק אני רוצה להרשם>>> כל מה שאתם צריכים לדעת על הרגלי הבריאות חשובים,... (Read more)

מנבטה קטנה

ישנן מגוון שיטות הנבטה, היתרון בשימוש במנבטה ייעודית הוא שניתן להנביט את כל סוגי הזרעים והקטניות ללא מאמץ, ללא רקב וללא ריחות לא נעימים. אכילת נבטים מידי יום מעשירה את התזונה באופן משמעותי. בכדי לשלב את הנבטים הטריים שהכנתם באופן יומיומי מומלץ להשתמש במנבטה ככלי יעיל ופשוט להכנת הנבטים.

2 משטחי הנבטה – כל קומה בגודל 14.5 על  14.5 ס"מ

גודל חורים וסינון המתאים כל סוגי הזרעים (גם לזרעים קטנים כזרעי חרדל או ברוקולי)

הגנה מפני מזיקים

החשכה וכניסת אור אופטימלית לגידול נבטים

(Read more)

ד”ר דן קרת בהרצאת אורח בחוות הבריאות ‘מצפה אלומות’ 19.12 2019

  ד”ר דן קרת, מגיע אלינו להרצאה חשובה ומרתקת : ‘עודף משקל, התסמונת המטבולית וסוכרת – בעיות הנמצאות על אותו הספקטרום’ האם בעיות אלה הן הפיכות? אם כן, כיצד? בהרצאה ננסה להבין מה הסיבות האמתיות לבעיות נפוצות  ומשמעותיות אלה – ברפואה טבעית מנסים להבין את הסיבה שבבסיס הבעיה ולטפל בה ולא בסימפטום – במקרה זה... (Read more)

מנבטה זכוכית

המנבטה הביתית החדשה מבית ג'מוקה גידול נבטים בתנאים אופטימליים, בקלות רבה ובזמן קצר וכל זה אצלכם על השיש במטבח

אז איך מנביטים?
ממלאים את המיכל בזרעים (זרעים קטנים כ- 30-50 גרם וזרעים גדולים כ 90 גרם) ובמים (2/3 מיכל), סוגרים את המכסה ומשרים ל- 8-12 שעות.
מרוקנים את כל המים. מנערים את המיכל היטב כשהוא הפוך עד שלא נשארים בו מים.

מניחים את המיכל על המתקן שלו עם המכסה כלפי מטה (ככה שאם נשארו בו מים, הם יטפטפו אל המגש) והעניין סגור. רק להקפיד שהמנבטה תהיה רחוקה מאור ישיר או מקור חום.

בימים הבאים, ממלאים את המיכל במים ל 2 דקות ומרוקנים, פעמיים-שלוש ביום (בהתאם לעונה בשנה). ככה שומרים על לחות הזרעים ומבטיחים שינבטו מהר יותר.

ימים אחדים של תהליך הנבטה והנבטים מוכנים לאכילה. כמה ימים? תלוי בסוג הזרעים.

לאכול כמה שבא לכם, או להעביר לכלי זכוכית ולשמור במקרר לאחר כך.

הנה אזהרה! יש להשתמש רק בזרעים שנועדו לגידול נבטים (כלומר להנבטה) ולא בכאלה המיועדים לזריעה באדמה

למה להנביט?
כשזרע הופך לנבט הוא מזין הרבה יותר וקל לעיכול.
גם טעים, גם בריא

(Read more)

צ’י קונג

   צ’י קונג היא אמנות גוף הוליסטית המבוססת על תרגילים פסיכופיזיים, המשלבת יציבה, תנועה, נשימה ומדיטציה כדי לקדם בריאות, רוחניות ואיכות חיים צ’י – היא “אנרגיית החיים הזורמת בגוף”.קונג – היא עבודה, טיפוח או כישרון. צ’י קונג משמעו תרגילי אנרגיה, שמטרתם הזרמת אנרגיית החיים הפנימית של הגוף, איזונה והמרצתה. מזה 12 שנים, שבכל בוקר פותחים משתתפי... (Read more)

מנבטה 3 קומות GEO

מנבטת GEO לגידול נבטים ב-3 מגשים שונים, כל מגש מחולק ל-3 חלקים במטרה לאפשר להנות מהנבטה של מגוון סוגי זרעים, בכל קומה בו זמנית.

מנבטת 3 המגשים - בויצ'י:

  • מתאימה לזרעים בכל גודל
  • המגש התחתון מיועד לאיסוף עודפי המים
  • המנבטה מנקזת היטב את המים ושומרת על לחות הזרעים
  • קלה לניקוי
  • חסכונית במקום
(Read more)

כדורי גבינת שקדים

    כדורי גבינה מרכיבים : ל כ- 250-300 גרם גבינה 3 כוסות שקדים 3 כוסות רג’ובילק  או 3 כוסות מים עם קפסולה אחת  של פרוביוטיקה 1 כפית שטוחה של מלח 6 כפות מיץ לימון שקית בד לסינון חלב / גבינה   אופן ההכנה:   משרים את שקדים ל כ- 8 שעות שוטפים היטב את... (Read more)

סוויטות נוף

No words on this track, ending a brief introduction ... (Read more)

סדנת חנוכה חגיגית עם חפציבה זר אביב “קונצרט מדיטטבי וסדנת ריפוי בקול” – 26-29 בדצמבר – חמישי עד ראשון

המנטורית והחלילנית הרב תחומית חפציבה זר אביב מגיעה אלינו לשני מפגשים מרתקים ומעוררי השראה שיאפשרו לכם ליהנות מרגיעה מוחלטת.  חפציבה זר אביב, מוסיקאית – אמנית חלילים בינלאומית ומנטורית בכירה בתחום המוסיקה, בעלת תואר ראשון בחינוך מוסיקלי ותואר שני בהנחיית קבוצות וטיפול באמנויות מגיעה אלינו ב-3.10 לסדנת סופ”ש במהלכה היא תעביר שני מפגשים מרחיבי תודעה ומעוררי... (Read more)

מייבש מזון דיגיטלי 6 מדפים

L'equip Filter Pro של לקוויפ הוא מייבש מזון ביתי ונוח הכולל 6 מגשים גדולים (27 על 42 ס"מ) בעלי רשתות ייבוש נוחות לשימוש ואפשרות להוסיף עד 6 מגשים נוספים באופן מודולרי ונוח.

בפאנל השליטה הדיגיטלי ניתן לכוון את הטמפרטורה הרצויה בטווח טמפרטורות של 35-70 מעלות צלזיוס ואת משך הפעולה של המכשיר, עד 99 שעות רצופות.
טרמוסטט רגיש ומדויק המצוי בתוך המכשיר מודד את הטמפ' הרצויה עד 60 פעמים בדקה ומוודא שהמזון מיובש בטמפ' הרצויה.

(Read more)

מאלי מרקוביץ’ השילה כ – 21 ק”ג ממשקלה והפסיקה ליטול תרופות נגד סוכרת

מאלי מרקוביץ’ השילה כ – 21 ק”ג ממשקלה והפסיקה ליטול תרופות נגד סוכרת, כיום היא בריאה שמחה ומאושרת והיא רוצה להעביר את זה הלאה. צפו בסרטון שלה בסוף הדף מאלי מרקוביץ, בת ה – 63 השילה כ-21 קילוגרמים ממשקלה והפסיקה ליטול את התרופות לטיפול במחלת הסוכרת היא התחילה אצלנו את התהליך כאשר היא סובלת ממשקל... (Read more)

מייבש מזון דיגיטלי 6 מדפים

Pro של לקוויפ הוא מייבש מזון ביתי ונוח הכולל 6 מגשים גדולים (27 על 42 ס"מ) בעלי רשתות ייבוש נוחות לשימוש ואפשרות להוסיף עד 6 מגשים נוספים באופן מודולרי ונוח.

בפאנל השליטה הדיגיטלי ניתן לכוון את הטמפרטורה הרצויה בטווח טמפרטורות של 35-70 מעלות צלזיוס ואת משך הפעולה של המכשיר, עד 99 שעות רצופות.
טרמוסטט רגיש ומדויק המצוי בתוך המכשיר מודד את הטמפ' הרצויה עד 60 פעמים בדקה ומוודא שהמזון מיובש בטמפ' הרצויה.

(Read more)

פלורויטל

פלורויטל הינו תוסף ברזל ייחודי אשר לא גורם לתופעות לוואי כגון עצירות, כאבי בטן, שלשול וגזים האופייניים לנטילת ברזל.

העובדה כי פלורויטל אינו מכיל גלוטן, שמרים ודבש, הופכת אותו לתוסף אידיאלי עבור ילדים קטנים, חולי סכרת, צליאק, קנדידה, ולאנשים הרגישים לשמרים ולמוצרי כוורת. אלו יכולים לצרוך אותו ללא חשש.

פלורויטל מומלץ במיוחד ל:

  • נשים וילדות: לקבוצה זו דרישה גדולה במיוחד לברזל עקב התפתחות מואצת, שינויים הורמונליים ודימום במהלך המחזור החודשי. בעולם של דיאטות והפרעות אכילה, תוספת של פלורויטל מסייעת להשלים את החסרים, מטפלת בעייפות המאפיינת מצבים של מחסור בברזל ומגבירה את האנרגטיות.
  • נשים בהיריון, לאחר לידה ומניקות: הריון הוא מצב הדורש אנרגיה עצומה מגוף האישה, וכך גם תקופת ההנקה והאימהות לתינוקות ופעוטות. בתקופות אלה גוף האישה זקוק לתוספת ויטמינים ובעיקר לברזל.
  • ילדים מגיל שנה ומתבגרים: ההתפתחות הפיזית והמוחית המהירה של קבוצת אוכלוסייה זו, המלווה בתזונה דלה (ג'אנק פוד) במיוחד בקרב המתבגרים, גורמת לגוף לחוסרים חמורים העלולים לפגוע בתפקודיו ובתהליך הגדילה. תזונה לקויה זו עלולה להזיק למערכת החיסון, השיער והזיכרון. תוספת מרוכזת של הטבע תשלים את החוסרים!
  • צמחוניים או אנשים בתהליך הרזייה: במקרים אלו בהם הגוף עלול להיפגע ממחסור חמור בברזל, פלורויטל לא רק משלים את החסרים, אלא גם מספק לגוף את האנרגיה החסרה והנחוצה.
  • מבוגרים וקשישים: לפחות אחד מתוך ארבעה מבוגרים סובל מאנמיה על רקע מחסור בברזל. הירידה באיכות התזונה ובאיכות קליטת מרכיבי התזונה, תורמת לצניחת הברזל בקבוצת הגיל השלישי. לכן חשוב לדאוג שציבור המבוגרים יקבל ברזל וויטמינים נוספים על בסיס יומי, במיוחד בזמן מחלה.
(Read more)

סדנת סופר פוד במצפה אלומות 16-20 ביוני 2019

סדנה בת חמישה ימים (ארבעה לילות) של התחדשות, בריאות ולמידה בנושא סופר פוד! בנינו עבורכם סדנה מיוחדת ומעשירה שבה גם תעברו את התהליך המדהים של התחדשות הגוף -כמתרחש מדי שבוע בסדנאות שלנו – וגם תכירו לעומק את אחד מהנושאים החמים והחשובים ביותר כיום בתזונה נכונה ואורח חיים בריא – הסופר פוד אז מה בסדנה? בנוסף... (Read more)

ארוניה ברי – אבקה

ארוניה ברי עוזרים לשמור על רמות סוכר נמוכות בדם, ואבקת ארוניה ברי מצוינת כתוסף תזונה לחולים בסוכרת. נוגדי החמצון הגבוהים, ביחד עם הסיבים התזונתיים הרבים, עוזרים לסוכר להתפרק טוב יותר בגוף דרך הדם. זה גורם לכך שלא נוצרים קפיצות גדולות של אינסולין בגוף, קפיצות שמתרחשות בקרב חולי סוכרת. 

הוספת אבקת ארוניה ברי עשויה לתמוך במערכת החיסון של הגוף מול הצטננות ותופעות לוואי של אלרגיה, זאת מכיוון שבפירות ארוניה ברי יש ויטמין A שמסייע למערכת החיסונית מול אלרגיות. נוסף על כך, נוגדי החמצון הרבים באבקת ארוניה ברי משפרים את העמידות של המערכת החיסונית מול רדיקלים חופשיים מסוכנים שפוגעים בתפקוד הגוף. מומלץ להוסיף אבקת ארוניה ברי לתזונה היומית בתקופות של מעברי עונה, תקופות בהן תופעות הלוואי של אלרגיות שכיחות יותר.

אבקת ארוניה ברי מכילה סיבים תזונתיים רבים שמשפרים את פעולת העיכול בקיבה. סיבים תזונתיים מתפרקים מהר יותר בקיבה ומאפשרים למעבר חלק יותר של האוכל. כמו שקקאו טבעי הוא פתרון לחוסר מגנזיום כך אבקת ארוניה ברי היא פתרון לבעיות מעיים.

לפירות ארוניה ברי יש גם תכונות אנטי דלקתיות חזקות, עקב הוויטמינים הטובים שבהם. הוספה של אבקת ארוניה ברי לתזונה היומית יכולה לסייע בהתמודדות מול תסמינים של דלקות שונות, החל מדלקות פרקים ועד דלקות לב, לרוב על ידי הורדת הנפיחות הנוצרת כתוצאה מהחרפת הדלקת.

(Read more)

סוויטות סופריור

No words on this track, ending a brief introduction ... (Read more)

סוף שבוע יין ויאנג – על בריאות, חכמה ויופי בסין וביפן. 8-10 באוגוסט 2019 בהנחיית ענת אסיה וד”ר אילת זהר

סדנת בריאות והתחדשות בסוף שבוע חוויתי ומרפא מתרבות סין ויפן במהלך סוף השבוע נעמוד על העקרונות הקיומיים של היין והיאנג וביטוים בעולם הגנים בסין ויפן. נטעם מהפילוסופיה הסינית של ספר הדאו, וניישם את מה שלמדנו בהתבוננות על הגוף והתזונה: נלמד איך לאבחן האם את/ה טיפוס יין ויאנג, ואיזה מאכלים ותבלינים מתאימים לך לאכול. בתכנית :... (Read more)

שמן זית אליעד כחול

שמן זית ישראלי בטעם עשיר וייחודי.

(Read more)

סוויטת Partner

8 יחידות חדשות לחלוטין! עיצוב החדרים, המשלב בין סגנון מודרני וכפרי, נועד להעניק לכם חווית התחדשות, שקט ושלווה, תוך הקפדה ותשומת לב לפרטים הקטנים ביותר – אלו שבזכותם תבקשו לשוב לאותו חדר בדיוק. בכל החדרים ישנו מתקן שתייה חמה וקרה ו Wi-Fi- ללא תשלום. מעניין אתכם לדעת מתי הסדנה הבאה וכמה יעלה? מוזמנים להציץ במחירון סדנאות (Read more)

סופ”ש ריצה  – בריאות למרחקים ארוכים! *נדחתה למועד לא ידוע

נרגשים לארח לראשונה במצפה אלומות סופ”ש ריצה אנרגטי ובדופק גבוה שישלב בין הספורט הכי נפוץ ופשוט שיש לתזונה האורגנית-טבעונית שלנו! היום, כבר ברור לכולם שכושר גופני בכלל וריצה בפרט הם חלק בלתי נפרד מהשמירה על בריאותנו אבל רבים עדיין נופלים למיתוס שספורט וטבעונות לא הולכים ביחד. זו בדיוק הסיבה שהזמנו את יהונתן בן ענת, מאמן... (Read more)

שמן זית אליעד סגול

שמן זית ישראלי בטעם מורגש קטיפתי.

(Read more)

שמן זית אליעד ירוק

שמן זית ישראלי בטעם פירותי מאוזן.

(Read more)

הופעת אורח – ‘הסרטן מת מצחוק’ בסדנת סוף שבוע של בריאות והתחדשות – 11-13 ביולי 2019

‘הסרטן מת מצחוק’ מסע אישי של ריפוי עצמי בעזרת הומור וצחוק, כנגד כל הסיכויים.   מופע הומוריסטי, מרגש ומעצים, בשילוב קטעי וידאו, על ניצחון הנפש והרוח וכוחותינו להשפיע וליצור את המציאות של עצמינו. מופע שמספק כלים להתמודדות עם משברים בחיים באמצעות הומור וצחוק, וראייה ורודה ובריאה יותר של המציאות. אייל אלטויל הוא שחקן, סטנדאפיסט, תסריטאי, סופר... (Read more)

בית חמניה

No words on this track, ending a brief introduction ... (Read more)

שמן זית אליעד אדום

שמן זית ישראלי בטעם קלאסי.

(Read more)

סדנת סוף שבוע בנושא- ‘בריאות וקיימות’ עם עמיעד לפידות 13-15 ביוני 2019

עמיעד לפידות מצטרף אלינו לסדנת סוף שבוע בריאותית של ניקוי והתחדשות ומוסיף לתכנים הקיימים עוד נושא חשוב במיוחד- קיימות, בריאות ומה שבניהם העולם על קצה המזלג מה הוא האמצעי הפשוט והקטן אתו ניתן להשפיע בצורה משמעותית ביותר על הבריאות שלנו ועל בריאות הסביבה שלנו? רבותי וגבירותי (תופים) המזלג! ההחלטות הפשוטות והיומיומיות שלנו, כמו למשל מה... (Read more)

קרם קוקוס

קרם קוקוס הוא תוצר של טחינת בשר הקוקוס והשריה במים.

מחקרים מקשרים את חומצות השומן במיוחדות בקוקוס לאיזון רמות כולסטרול, חיזוק מערכת החיסון, איזון רמות סוכר ובריאות העור ולכן הוא מומלץ במצבים של כולסטרול גבוה, סוכרת סוג 2, חיזוק חיסוני, אוסטאופרוזיס, אקנה ועוד.

(Read more)

סירופ מייפל אורגני

סירופ מייפל טהור אורגני. ניתן להשתמש בו כממתיק במקום סוכר מעובד כמעט בכל מתכון שהוא.

(Read more)

סדנת סוף שבוע – ‘החוויה שבהרזיה’ 20-22 ביוני 2019 בהנחיית צביה שניאק- חממי

שינוי אמתי באמצעות מהפך מחשבתי צביה שניאק-חממי (Bsc Nutrition) – דיאטנית קלינית ובוגרת תואר ראשון במדעי התזונה בהצטיינות מטעם האוניברסיטה העברית בירושלים. דיאטנית במרפאת סכרת, מרפאת סכרת הריון, מרפאת לחץ דם, מרפאת ליפידים, במחלקות האשפוז השונות, מרצה בכירה ומנחת סדנאות הרזיה כבר 21 שנים. צביה מגיעה אלינו לסדנת סוף שבוע בה תדבר על חוויית ההרזיה... (Read more)

סדנת סוף שבוע עם ד”ר אריה אבני – הבריאות מונחת בצלחת – 18-20 ביולי 2019

סוף שבוע בנושא – תזונה נכונה ובריאות מיטבית אל צוות המומחים שלנו, מצטרף בסוף השבוע הזה ד”ר אריה אבני וידבר על חשיבות התזונה הנכונה על הבריאות שלנו בשלושה מפגשים מרתקים שישתלבו בתכנית הקבועה של החווה. ד”ר אריה אבני הוא רופא כירורג, בוגר בית הספר לרפואה באוניברסיטה העברית  ולימודי הומיאופתיה באוניברסיטת בר- אילן מחבר הספרים  ‘שוטי החלב’... (Read more)

משקה שעורה נמס

משקה השעורה האורגני הינו תחליף טבעי ובריא לקפה שחור או קפה נמס.
המשקה אינו מכיל קפאין ומכיל ויטמינים ומינרלים רבים.

(Read more)

צור קשר

היכן אנו נמצאים חוות הבריאות מצפה אלומות שוכנת בקיבוץ אלומות שבאזור הכנרת. החווה ממוקמת על צלע הר המשקיף על נופה המדהים של הכנרת, עמק הירדן הרי הגולן והגלעד. ניתן להגיע לחוות הבריאות מצפה אלומות ללא כל קושי מכל אזור בארץ: לבאים מאזור המרכז ניתן לנסוע לכוון לעפולה, משם לכפר תבור, יבניאל, ואלומות. (זמן נסיעה: כשעתיים)... (Read more)

מלח הימלאיה גס/דק – 500 גרם

נטול חומרים כימיים ותעשייתיים ואינו מכיל מזהמים שמקורם בים.

מלח ההימלאיה מופק מינרלים שזמינים ברמה התאית, כגון: מגנזיום, אשלגן, ברזל וסידן ויסודות קורט חשובים הדרושים לפיזיולוגיה של האדם ותפקודו.

(Read more)

לאכול נכון בחג הפסח

כיצד נאכל נכון ונשמור על המשקל בחג הפסח? ומה בין אכילת מצות לבעיות במערכת העיכול? אי אפשר להתעלם מין העובדה שמשהו בתרבות הישראלית- יהודית שלנו מעודד אכילה מרובה ושופעת בימי שבתות וחגיםככל ששולחן החג מגוון יותר ושופע במאכלים טעימים ומיוחדים, כך נרגיש יותר את החג ואת התחושה הייחודית שלו. בעצם בעזרת האוכל אנו מעצימים את... (Read more)

סופ”ש עם נטע לוטרמן על אכילה, מחשבות, רגשות והתנהגות ומה שביניהם –  2-5.1.20

הפסיכולוגית נטע לוטרמן מגיעה אלינו לסדנת סופ”ש מיוחדת בה נעסוק בקשר שבין אכילה, מחשבות ורגשות ונלמד איך להתמודד איתו.  מתרגשים לאחר את נטע לוטרמן, פסיכולוגית מומחית, יועצת ארגונית ומנחת קבוצות, לסדנת סופ”ש שתתמקד באחד האתגרים המשמעותיים איתם לא מעט מאיתנו מתמודדים – הקשר שבין אכילה, התנהגות, מחשבות ורגשות. בנינו את הסדנה כך שהיא תהיה מורכבת... (Read more)

מלח הימלאיה גס/דק 1 קילו

נטול חומרים כימיים ותעשייתיים ואינו מכיל מזהמים שמקורם בים.

מלח ההימלאיה מופק מינרלים שזמינים ברמה התאית, כגון: מגנזיום, אשלגן, ברזל וסידן ויסודות קורט חשובים הדרושים לפיזיולוגיה של האדם ותפקודו.

(Read more)

“אחרי החגים יתחדש הכל”

כתבה: שרית עזריאל גם אנחנו, כמו בשירה של נעמי שמר, תולים ציפייה בתקופת “אחרי החגים” שתחזיר אותנו לשגרת התזונה הנבונה. שגרה אכן עושה לנו טוב בכל הקשור לקיום הרגלים וביניהם הרגלי התזונה שלנו. ישנם האנשים שגם בתקופת החגים, בה השגרה “נשברת”, נמצאים בשליטה ובבקרה על איכות המזון שהם צורכים וכמותו וגם על הרגלי האכילה שלהם ומיישמים... (Read more)

טחינה אתיופית – טחינא – גדול

תהליך הטחינה הייחודי של טחינא מביא לערכים גבוהים במיוחד של ברזל וסידן, ושומר על נוגדי החמצון וחומצות השומן הבריאות שבטחינה.
עשירה בסיבים תזונתיים ובשפע ויטמינים.

(Read more)

טחינה אתיופית – טחינא – קטן

תהליך הטחינה הייחודי של טחינא מביא לערכים גבוהים במיוחד של ברזל וסידן, ושומר על נוגדי החמצון וחומצות השומן הבריאות שבטחינה.
עשירה בסיבים תזונתיים ובשפע ויטמינים.

(Read more)

רוטב פלפלים

6 – 8 פלפלים אדומים 2 עגבניות בשלות 1 כפית אורגנו מיובש טחון 1 – 2 שיני שום 1 כף פפריקה מתוקה מיץ סחוט מלימון שלם 1/2 כפית מלח ים 1/4 כוס שמן זית   חותכים את הפלפלים, העגבניות ומערבלים בבלנדר עם שיני השום. מוסיפים את עשבי התיבול, והתבלינים ומערבלים שוב. מזליפים את השמן, תוך... (Read more)

חמאת שקדים

ממרח המכיל 100% שקדים טחונים לא קלויים, בטעם מתקתק. מרקמו דומה לטחינה גולמית.

חמאת השקדים עשירה בשומנים איכותיים, חלבון, ברזל, אשלגן, מגנזיום, חומצה פולית, ויטמינים C,E,B, סידן ברמות גבוהות ואבץ לחיזוק המערכת החיסונית. בנוסף, עשירה בסיבים תזונתיים התורמים לתחושת שובע.

(Read more)

ART TIME – פרחים וברכות

חוברת צביעה וגם כרטיסי ברכה
12 איורים לצביעה בגודל 20X20 סמ, המודפסים על הנייר איכותי ועבה במיוחד ומתקפלים לשניים.

(Read more)

חליטה לזירוז חילוף חומרים וירידה במשקל – טעימה במיוחד!

על כוס מים רותחים של כחצי ליטר – חצי כפית קינמון *ציילוני אורגני טחון קורט ציפורן תבלין טחון קורט ג’ינג’ר טחון או כפית ג’ינג’ר טרי מגורד קורט הל טחון למי שאוהב קליפות/ פרוסות תפוז – כמה שאוהבים חצי לימון סחוט- להוסיף כשהחליטה מתקררת מעט! לא מומלץ לשתות רותח (זה לא בריא) לקינמון טעם מתקתק משלו,... (Read more)

ART TIME – חיות הבר

בתוך  כל איור יש צורות גאומטריות נוספות לצביעה – ראה דוגמאות בתמונות המוצר

12 עמודי צביעה בסגנון מיוחד
הדפסה בצבע חום חינה על נייר ציור עבה במיוחד
גודל 23 על 24 סמ.

(Read more)

חומוס קישואים

10-12 מנות מצרכים: 3 זוקיני מקולפים 2 שיני שום 1 כף שטוחה כמון 1 כף שמן זית 1 כפית מלח 1 כף מיץ לימון 2 כוסות טחינה גולמית אופן הכנה: מערבבים בממחה את כל המצרכים ביחד (מלבד הטחינה) מכינים מחית. מוסיפים את הטחינה והשומשום ומערבלים עד שמתקבלת מחית חלקה. (Read more)

סלט טונה

    כ-6 מנות מצרכים: 1 כוס עדשים כתומות 1/2 כוס זרעי חמניה 10 זיתי קלמטה קצוצים 1 גמבה אדומה/ צהובה 1/2 זוקיני 1 בצל ירוק חופן שמיר 1 גבעול סלרי 1 כף מיץ לימון 1 כף שמן זית 1 כפית מלח הימלאיה או הימלאיה שחור להוספת טעם ” ביצה” אפשר להוסיף מלפפון חמוץ  ... (Read more)

ART TIME – גדול

22 איורים גדולים במיוחד!! 30X40 סמ.

בכל איור תוכלו למצוא מנדלות בגדלים והרכבים שונים, הצביעה מאזנת ומרגיעה. מהי מַנְדָּלָה
זוהי חוברת צביעה איכותית וגדולה זו, מודפסת על נייר נטול עץ עבה, ומיוצרת עבורכם כדי שתוכלו ליהנות, להירגע ולהתחבר לאמן שבכם. מומלץ לצבוע בעפרונות, טושים ועטים צבעוניים.

(Read more)

טורטיות

מצרכים: 1/2 ק”ג גמבה 1/2 ק”ג זוקיני- רצוי לקלף, אפשר להשאיר מעט מקליפה 1/2 אבוקדו 3 כפות שמן זית 1 כף פסיליום 1 כפית מלח   אופן הכנה: חותכים את הירקות גס . שמים בבלנדר ומעבדים למחית חלקה. מוסיפים מלח, שמן זית, פשתן טחון ומעבדים עוד מספר שניות. מעבירים לקערה ומוסיפים את הפסיליום מערבבים היטב... (Read more)

חוברת הדרכה ותרגול לשפע והצלחה

חוברת ובה תרגול של דמיון מודרך לכל נושא, לצורך מיקוד המחשבות על השפע שאתם רוצים בחיים.

החוברת והתרגילים שיש בה בנויים על שפע שיש לכל אחד מאיתנו. היא כתובה בפשטות ובבהירות ומזכירה לכולנו להודות על הקיים, למקם את המחשבה על מה שאנחנו רוצים על ידי חשיבה ותמונה מוחשית ולהאמין שהכל אפשרי עבורנו.

(Read more)

24 כרטיסי ברכה – מנדלות

אוגדן ובו 24 כרטיסי ברכה, ליצירה עצמית תוך צביעת מנדלה בצורה מקורית משלכם.

בעמוד הפנימי של החוברת יש הנחיה לדמיון מודרך לפני צביעת כרטיסי הברכה, כדי שאנרגיה מופלאה וחיובית תעטוף את המתנה שלכם. הכרטיס מתקפל ומתקבלת מעטפה שנסגרת עם מדבקה מעוצבת (המדבקות מצורפות לאוגדן).

(Read more)

קבבוני עדשים וירקות

  כ- 8 מנות מצרכים: 2 כוסות עדשים כתומות 1/2 כוס זרעי חמניה 1/3 כוס שקדים 1/2 בצל 1/2 גזר 1/2 זוקיני 1/2 גמבה צהובה / אדומה 1 גבעול סלרי ללא עלים חופן פטרוזיליה 1/2 כפית מלח כף שמן זית     אופן הכנה: משרים את העדשים עם השקדים והזרעים 8 שעות לילה. מעבדים את... (Read more)

קרקר פיצה

מצרכים: 300 גר’ בצל 300 גר’ גמבה אדומה/צהובה 400 גר’ זוקיני 2 כוסות זרעי חמניה 2 כוסות זרעי דלעת 1 כוס זרעי צ’יה/פשתן 1 כפית מלח 1/4 כוס שמן זית 1 כף אורגנו 1 כפית שום יבש   אופן ההכנה: משרים זרעים 4 ש’ – לילה שותפים ומסננים את הזרעים מעבדים את הזרעים (חמניה ודלעת)... (Read more)

קלפי מנדלה

הערכּה כוללת קלפי משחק להעלאת המודעות העצמית ולהעצמת תכונות אופי שונות, ומתאימה למבוגרים ולילדים כאחד.

קלפים אלה נותנים הכוונה אישית בצורה מדויקת וברורה, בהתאם ליכולות השינוי והמימוש של המתרגל. המלל הכתוב במרכז המנדלה שבכל קלף מעורר את מודעותו של המתרגל ומאמן את התת מודע לחשיבה חיובית ולהצלחה. הכרת המונחים וראייתם כתובים, מכוונת את המחשבה לשפע, להצלחה, להתמדה, להגשמת חלומות, להשגת מטרות ועוד, ונוצר מצב של "מחשבה יוצרת מציאות".

(Read more)

המנדלה שלי לילדים

המנדלות וההנחיות מתאימות לילדים מגיל 4 ועד 8
ההנחיות מסוגננות כך שהגננת, המורה או ההורים יכולים להנחות את הילדים בפשטות.

(Read more)

קרקר בצל

מצרכים: 2 ק”ג בצל מקולף וחתוך לרבעים 2 כוסות זרעי חמניה 2 כוסות זרעי דלעת 1 כוס פשתן 1 כפית מלח 1/4 כוס שמן זית   אופן ההכנה: משרים זרעי חמניה ודלעת 4 ש’ – לילה שוטפים ומסננים את הזרעים מעבדים את הזרעים (חמניה ודלעת) לפירורים מעבד מזון עם להב מסתובב את הבצל טוחנים לרסק... (Read more)

חנות הטבע של חוות הבריאות

(Read more)