קרקר בצל

מצרכים:

2 ק”ג בצל מקולף וחתוך לרבעים

2 כוסות זרעי חמניה

2 כוסות זרעי דלעת

1 כוס פשתן

1 כפית מלח

1/4 כוס שמן זית

 

אופן ההכנה:

משרים זרעי חמניה ודלעת 4 ש’ – לילה

שוטפים ומסננים את הזרעים

מעבדים את הזרעים (חמניה ודלעת) לפירורים מעבד מזון עם להב מסתובב

את הבצל טוחנים לרסק במעבד מזון

טוחנים פשתן בבלנדר

מערבבים את כל החומרים בקערה ומשאירים לנוח כ – 30 דק’

משטחים את התערובת לעובי 1/2 ס”מ על מגש של מייבש מזון עם נייר טפלקס

לחרוץ את צורת הקרקר

מייבשים 16 שעות. הופכים ומסירים את נייר הטפלקס לייבוש סופי עוד כשעתיים.

שומרים בכלי סגור.

היי, אנחנו בית הבריאות אלומות , נעים להכיר!

אם חיפשת מידע על סדנאות סוכרת, סדנאות ירידה במשקל, ניקוי גוף ושליטה בסוכר
זה המקום הנכון! אם אין לך זמן לקרוא, אפשר לדבר או להתכתב עם נציג ולקבל תשובה מהירה.  

רק כמה פרטים ואנחנו חוזרים אלייך >

    מבטיחים שלא נציף את תיבת המייל שלך, ותמיד ניתן להסיר את עצמך בקליק אחד

    האתגר האמיתי שלך היום הוא לנהל אורח חיים נכון, כזה שיעניק לך אושר וחיוניות לאורך זמן. ⭐️⭐️ההרשמה לסדנאות פתוחה! יש לך הזדמנות להתחיל מחדש ממש עכשיו⭐️