קרקרים מקינואה

זהו מתכון מצוין לבעלי רגישות לחיטה וגלוטן

 

כמות: כ- 35 קרקרים

החומרים:
½ 2 כוסות קינואה מונבטת
1 כוס בצל אדום קצוץ
1 כוס כרוב ירוק קצוץ
1 כפית מלח ים
1 כוס מים מסוננים
3 כפות זרעוני כרוויה (קימל)

אופן ההכנה:
משרים את הקינואה במים למשך הלילה. בבוקר מסננים ומנביטים על נפת קמח או מגש הנבטה. שוטפים במים מטוהרים פעמיים ביום. אחרי 24 שעות של הנבטה הקינואה מוכנה.
מערבלים בממחה רב עצמה או במעבד מזון את כל החומרים מלבד זרעוני הכרוויה.
משטחים שכבה דקה של העיסה על גבי דף אפיה או דף טפלקס של מייבש מזון מסוג
(Excalibur Dehydrator).
חורצים חריצים לפי גודל הרקיקים. מפזרים את הקימל מלמעלה. מכניסים למייבש מזון לחום של
125 מע’ פרנהייט למשך שעתיים ואח”כ מנמיכים ל-105 מע’ למשך עוד 5-6 שעות.
כשהרקיקים מתייבשים, מחליפים לצד שני וממשיכים לייבש עוד כשעתיים-שלוש, או עד שהרקיקים יבשים כליל.

היי, אנחנו בית הבריאות אלומות , נעים להכיר!

אם חיפשת מידע על סדנאות סוכרת, סדנאות ירידה במשקל, ניקוי גוף ושליטה בסוכר
זה המקום הנכון! אם אין לך זמן לקרוא, אפשר לדבר או להתכתב עם נציג ולקבל תשובה מהירה.  

רק כמה פרטים ואנחנו חוזרים אלייך >

    מבטיחים שלא נציף את תיבת המייל שלך, ותמיד ניתן להסיר את עצמך בקליק אחד

    האתגר האמיתי שלך היום הוא לנהל אורח חיים נכון, כזה שיעניק לך אושר וחיוניות לאורך זמן. ⭐️⭐️ההרשמה לסדנאות פתוחה! יש לך הזדמנות להתחיל מחדש ממש עכשיו⭐️