פשטידת ירקות

8 מנות

לתחתית:
1 כוס אגוזי מלך
1 כוס זרעי חמנייה
1 כוס ירקות קצוצים במעבד מזון- בצל, סלרי, שומר, קישוא, דלעת
כף פשתן טחון
מעט מלח
משרים את האגוזים והזרעים 4 שעות, שוטפים ומסננים, מרסקים במעבד מזון. מערבבים יחד את כל החומרים , נותנים לתערובת לנוח חצי שעה. מכינים תחתיות ברינג עגול, או משטחים לפאי גדול בעובי 1 ס”מ. מייבשים 16 שעות ב 46 מעלות במייבש מזון.

גבינת שקדים למלית:
שמים במיכל הבלנדר-
2 כוס שקדים מושרים וקלופים
1.5 כוס מים
שן שום
חצי כפית מלח
כדור פרוביוטיקה – ללא הקפסולה
1/4 כוס בצל מיובש
4 כפות מיץ לימון
טוחנים למרקם חלק, מוסיפים כף שמן זית ומעבדים עוד כמה שניות. מעבירים לשקית בד ל 4 שעות.

שכבת דלעת:
כוס דלעת קצוצה לקוביות קטנות, לתבל במעט שמן זית, שום ומלח ולהניח במייבש מזון 4 שעות

שכבת קישוא- כדאי זוקיני

פורסים דק במנדולינה 2 זוקיני בינוניים. מתבלים באורגנו ובזיליקום טריים קצוצים, שמן זית ושום. מניחים במייבש מזון ל4 שעות 46 מעלות.
להרכבת המנה שמים שכבת גבינה על תחתית הפאי, עליה שכבה של דלעת ומעל מקשטים בזוקיני
בתאבון ולשובע!