פלאפל עדשים כתומות

פלאפל עדשים כתומות

16-20 קציצות פלאפל:
כוס עדשים כתומות
1/2 כוס זרעי חמניה
1/2 כוס שקדים
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
1 בצל
1 כף שמן זית
1/2 כפית מלח
כפית כמון
כפית זרעי כוסברה טחונים

הכנה:
משרים את העדשים והזרעים במים 4 שעות או לילה במקרר, שוטפים ומסננים.
מעבירים את התערובת במכונת “אוסקר” או במעבד מזון ליצירת מחית, ומניחים בקערה.
קוצצים בצל ועשבי תיבול ומוסיפים לקערה. מוסיפים מלח ותבלינים ומערבבים היטב.
יוצרים כדורי פלאפל ומניחים על מגש עם נייר טפלקס במייבש מזון ל 4 – 5 שעות.
מגישים עם טחינה וסלט ירקות מרענן.

בתאבון ולשובע !

היי, אנחנו בית הבריאות אלומות , נעים להכיר!

אם חיפשת מידע על סדנאות סוכרת, סדנאות ירידה במשקל, ניקוי גוף ושליטה בסוכר
זה המקום הנכון! אם אין לך זמן לקרוא, אפשר לדבר או להתכתב עם נציג ולקבל תשובה מהירה.  

רק כמה פרטים ואנחנו חוזרים אלייך >

    מבטיחים שלא נציף את תיבת המייל שלך, ותמיד ניתן להסיר את עצמך בקליק אחד

    האתגר האמיתי שלך היום הוא לנהל אורח חיים נכון, כזה שיעניק לך אושר וחיוניות לאורך זמן. ⭐️⭐️ההרשמה לסדנאות פתוחה! יש לך הזדמנות להתחיל מחדש ממש עכשיו⭐️