16-20 קציצות פלאפל:
כוס עדשים כתומות
1/2 כוס זרעי חמניה
1/2 כוס שקדים
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
1 בצל
1 כף שמן זית
1/2 כפית מלח
כפית כמון
כפית זרעי כוסברה טחונים
הכנה:
משרים את העדשים והזרעים במים 4 שעות או לילה במקרר, שוטפים ומסננים.
מעבירים את התערובת במכונת “אוסקר” או במעבד מזון ליצירת מחית, ומניחים בקערה.
קוצצים בצל ועשבי תיבול ומוסיפים לקערה. מוסיפים מלח ותבלינים ומערבבים היטב.
יוצרים כדורי פלאפל ומניחים על מגש עם נייר טפלקס במייבש מזון ל 4 – 5 שעות.
מגישים עם טחינה וסלט ירקות מרענן.
בתאבון ולשובע !