פיצוחים ביתיים בריאותיים

החומרים:
2 כוסות שקדים (שהושרו במים במשך 8 שעות ויובשו)
1 כוס אגוזי פקאן (שהושרו במים במשך 3 שעות ויובשו)
1 כוס אגוזי מלך (שהושרו במים במשך 3 שעות ויובשו)
1/4 כפית פלפלת אדומה חריפה (Cayenne)
1 כפית זרעי סלרי
1 כפית אבקת שום
1 כפית אבקת בצל
1 כפית אבקת צ’ילי
2 כפות רוטב סויה או 3/4 כפית מלח אטלנטי
1 כף שמן זית
3 כפות דבש או אגבה (אופציונלי)

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים ביחד ולייבש במייבש מזון ((Dehydrator בחום של 115 מעלות פרנהייט
במשך 6-8 שעות או עד לייבוש מושלם.
הערה: ניתן לאחסן את האגוזים בצנצנת זכוכית בטמפרטורת החדר במשך חודש או במקרר עד לשנה.