עוגיות מכוסמת ותמרים

2 כוסות תמרים מגולענים (אם הם קשים, להשרות במים כחצי שעה. אם רכים, אין צורך להשרות)
1 כוס צימוקים מושרים במים כ-4 שעות
2 כפות תמצית וניל ללא אלכוהול, כף קינמון
1 כוס כוסמת מונבטת, שיובשה ב-Dehydrator + 3/4 כוס כוסמת מונבטת ומיובשת ב-Dehydrator

אופן ההכנה:
לעבד במעבד מזון את התמרים, הצימוקים, תמצית הוניל והקינמון עד לתערובת חלקה ודקיקה. להוסיף לתערובת ביד 1 כוס כוסמת מונבטת ומיובשת. לערבב היטב. ליצור מהתערובת כדורים קטנים. לטבול כל כדור בכוסמת הנותרת. לצנן במקרר או להקפיא לפני ההגשה. להגיש בכותרות נייר.