עוגיות אלפחורס – מתאים ל-30 יחידות

לבצק

2 כוסות שבבי קוקוס

8 תמרים מג'ול

5 פקאנים

למילוי קרם

כוס תמרים מג'ול

כף אבקת חרובים

כפית קינמון

כוס אגוזי מלך טחונים

 

אופן הכנת הבצק:

מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומעבדים לבצק אחיד ורך.

משטחים את הבצק על גבי משטח (נייר אפיה) לעובי של 0.5 ס"מ ומהדקים היטב.

קורצים מהבצק עיגולים בכלי מתאים ומניחים את העיגולים בצד.

 

אופן הכנת הקרם:

להשרות את התמרים עד ריכוך (כחצי שעה)

להכניס לתוך מעבד מזון יחד עם אבקת חרובים והקינמון, ומעבדים לקרם.

את הקרם מעבירים לקערה ומוסיפים כוס אגוזי מלך טחונים, ומערבבים היטב.

שופכים את הקרם למשטח (נייר אפיה) לעובי של 0.5 ש"מ ומהדקים היטב.

קורצים מהקרם עיגולים באות גודל של הבצק.

 

הרכבת העוגיה:

מניחים עיגול בצק, מעליו עיגול קרם מילוי ומעליו שוב עיגול בצק.

ואת עוגיה מגלגלים בקוקוס.