ספגטי מקישואים

 

(4 מנות)

לספגטי
2 קישואים
מכונת ספגטי וקוצץ ירקות TURNING SLICER*
מכינים ספגטי מקישוא בעזרת מכונת קיצוץ ירקות או פומפיה גסה. מוסיפים את רוטב המרינארה או רוטב פסטו ומשהים כחצי שעה לפני ההגשה, כדי שהקישוא יתרכך ויספוג את טעמי הרוטב.
* את מכונת הספגטי ניתן להשיג בחנות של “מצפה אלומות” ובחנות אתר האינטרנט שלנו.

רוטב מרינארה
1 פלפל אדום
3 עגבניות טריות
4 עגבניות מיובשות שרויות ב-1/2 כוס מים חמים כשעה
2 כפות שמן זית
1/2 כפית אורגנו
1/2 כפית בזיליקום
מעבדים הכל בממחה.

רוטב פסטו
(עבור ספגטי מ-4 קישואים)
2 כפות צנוברים או אגוזי מלך
6 כפות שמן זית
3 שיני שום
10-12 עלי בזיליקום (או יותר לפי הטעם)
קומץ מלח
טוחנים הכל בממחה.
אם התערובת סמיכה מידי, מוסיפים מעט מים פושרים.

לצפייה בסרטון הדגמה מלא:

היי, אנחנו בית הבריאות אלומות , נעים להכיר!

אם חיפשת מידע על סדנאות סוכרת, סדנאות ירידה במשקל, ניקוי גוף ושליטה בסוכר
זה המקום הנכון! אם אין לך זמן לקרוא, אפשר לדבר או להתכתב עם נציג ולקבל תשובה מהירה.  

רק כמה פרטים ואנחנו חוזרים אלייך >

    מבטיחים שלא נציף את תיבת המייל שלך, ותמיד ניתן להסיר את עצמך בקליק אחד

    האתגר האמיתי שלך היום הוא לנהל אורח חיים נכון, כזה שיעניק לך אושר וחיוניות לאורך זמן. ⭐️⭐️ההרשמה לסדנאות פתוחה! יש לך הזדמנות להתחיל מחדש ממש עכשיו⭐️