(4 מנות)
לספגטי
2 קישואים
מכונת ספגטי וקוצץ ירקות TURNING SLICER*
מכינים ספגטי מקישוא בעזרת מכונת קיצוץ ירקות או פומפיה גסה. מוסיפים את רוטב המרינארה או רוטב פסטו ומשהים כחצי שעה לפני ההגשה, כדי שהקישוא יתרכך ויספוג את טעמי הרוטב.
* את מכונת הספגטי ניתן להשיג בחנות של “מצפה אלומות” ובחנות אתר האינטרנט שלנו.
רוטב מרינארה
1 פלפל אדום
3 עגבניות טריות
4 עגבניות מיובשות שרויות ב-1/2 כוס מים חמים כשעה
2 כפות שמן זית
1/2 כפית אורגנו
1/2 כפית בזיליקום
מעבדים הכל בממחה.
רוטב פסטו
(עבור ספגטי מ-4 קישואים)
2 כפות צנוברים או אגוזי מלך
6 כפות שמן זית
3 שיני שום
10-12 עלי בזיליקום (או יותר לפי הטעם)
קומץ מלח
טוחנים הכל בממחה.
אם התערובת סמיכה מידי, מוסיפים מעט מים פושרים.
לצפייה בסרטון הדגמה מלא: