סלט עשבי תיבול

כמות: 4 מנות

החומרים:
צרור מכל אחד: פטרוזיליה, גד השדה (כוסברה), נענע, שמיר
1 חב’ בצל ירוק
1/4 כוס שמן זית
מיץ משני לימונים
1/2 כפית מלח, או לפי הטעם
1/4 כוס אגוזי מלך
קליפת לימון אחד – החלק הצהוב בלבד (או לימון כבוש) חתוך לרצועות דקות.

אופן ההכנה:
שוטפים היטב את עשבי התיבול, מניחים על מסננת להוצאת הנוזלים.
קוצצים את עשבי התיבול.
מוסיפים קליפת לימון, מיץ לימון, מלח ושמן.
מוסיפים אגוזי מלך מעל.