כמות: 4 מנות
החומרים לסלט:
2 כוסות עלי מנגולד חתוכים לרצועות דקות
3/4 כוס עגבניות שרי חצויות
1/4 כוס זיתים שחורים מגולענים
1 כף בצל אדום קצוץ
כפית כוסברה קצוצה
החומרים לרוטב:
3/4 כוס אגוזי מלך (שהושרו במים במשך 4 שעות)
2 כפות מיץ לימון
כף וחצי שמן זית
1 שן שום קצוצה
1 כף מים
1/4 כפית גראם מסאלה
1/4 כפית קארי
1/4 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית אבקת חרדל
קמצוץ אבקת צ’ילי
קורט מלח
אופן ההכנה:
1. מערבבים את מרכיבי הסלט.
2. מערבלים בבלנדר את מרכיבי הרוטב, אם הרוטב סמיך מידי מוסיפים מעט מים.
3. שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים.