לחם בצל

לחם בצל

3 בצלים גדולים
1 כוס זרעי פשתן טחונים
1 כוס זרעי חמניה טחונים
3 כפות עשבי תיבול יבשים
1 כף מלח או ½ כוס רוטב סויה
¼ כוס שמן זית

הוראות הכנה:
לקלף ולחתוך גס את הבצל להכניס למעבד המזון.
להוציא את הבצל הגרוס ממעבד המזון ולערבב עם שאר המרכיבים, עד קבלת מרקם אחיד.
למרוח חצי מהבלילה על מגש טפלקס של מייבש המזון ולחרוץ לגודל הרצוי. ולייבש בחום של 1100 למשך 24 שעות.
להפוך את הלחם ולקלף את נייר הטפלקס. להחזיר למייבש המזון לעוד מספר שעות.

היי, אנחנו בית הבריאות אלומות , נעים להכיר!

אם חיפשת מידע על סדנאות סוכרת, סדנאות ירידה במשקל, ניקוי גוף ושליטה בסוכר
זה המקום הנכון! אם אין לך זמן לקרוא, אפשר לדבר או להתכתב עם נציג ולקבל תשובה מהירה.  

רק כמה פרטים ואנחנו חוזרים אלייך >

    מבטיחים שלא נציף את תיבת המייל שלך, ותמיד ניתן להסיר את עצמך בקליק אחד

    האתגר האמיתי שלך היום הוא לנהל אורח חיים נכון, כזה שיעניק לך אושר וחיוניות לאורך זמן. ⭐️⭐️ההרשמה לסדנאות פתוחה! יש לך הזדמנות להתחיל מחדש ממש עכשיו⭐️