לחם בצל

לחם בצל

3 בצלים גדולים
1 כוס זרעי פשתן טחונים
1 כוס זרעי חמניה טחונים
3 כפות עשבי תיבול יבשים
1 כף מלח או ½ כוס רוטב סויה
¼ כוס שמן זית

הוראות הכנה:
לקלף ולחתוך גס את הבצל להכניס למעבד המזון.
להוציא את הבצל הגרוס ממעבד המזון ולערבב עם שאר המרכיבים, עד קבלת מרקם אחיד.
למרוח חצי מהבלילה על מגש טפלקס של מייבש המזון ולחרוץ לגודל הרצוי. ולייבש בחום של 1100 למשך 24 שעות.
להפוך את הלחם ולקלף את נייר הטפלקס. להחזיר למייבש המזון לעוד מספר שעות.