כדורי “בשר” מאגוזים

החומרים:
1 כוס אגוזי מלך מושרים כל הלילה
1 כוס שקדים מושרים כל הלילה
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס כרישה/בצל ירוק
2 גבעולי סלרי
1 כף מרווה קצוצה
1 כפית אורגנו
1 כף מיורן (רצוי טרי)
1/2 כפיות מלח אטלנטי

אופו הכנה:
להעביר את האגוזים ביחד עם השמן דרך מכונת “צ’מפיון” או “גרין סטאר”.
אם אין, ניתן לטחון הכל במעבד מזון עם להבי מתכת בצורת “S”.
לקצוץ לחוד דק את הכרישה, הסלרי ועשבי התיבול (במידה והם טריים) והמלח.
לגלגל לכדורים בגודל כדור “פינג פונג” ולייבש על רשת במייבש המזון על חום של C°145 למשך 2-3 שעות, ואח”כ על חום נמוך יותר במידה ויש צורך.
להגיש את הכדורים עם רוטב מרינרה וספגטי מקישואים ברוטב מרינרה..