טארט תפוחים וקינמון

תבנית עוגה נשלפת בגודל 24 ס”מ
6 תפוחים

לקרמבל:
1 כוס צימוקים
1 כוס שקדים מושרים ומיובשים
1 כוס אגוזי מלך, מושרים ומיובשים
1 כפית תמצית וניל

זיגוג קינמון:
¼ כוס שמן קוקוס , נוזלי
1/3 כוס סוכר ענבים
3 כפות מיץ לימון
1 כף אבקת קינמון

להניח את התפוח על מישטח העבודה ולחתוך משני צידי הליבה. לחתוך במנדולינה לעובי דק.
להכניס את הצימוקים והשקדים למעבד מזון ולטחון עד קבלת מירקם פירורי. להוסיף את אגוזי המלך והוניל ולעבד.
בתוך התבנית יש לפזר כוס מהתערובת באופן שווה.
לסדר חצי מהתפוחים על העוגה.
לטרוף את שמן הקוקוס, סוכר, מיץ לימון וקינמון עד קבלת מרקם חלק. הברישו שליש מהזיגוג על התפוחים.
לפזר אץ שארית תערובת העוגה ולחצו לקבלת שכבה שניה.
סדרו חצי מהתפוחים והברישו בשליש מזיגוג הקינמון.
לשכבה האחרונה סדרו את התפוחים והברישו שוב בזיגוג.