טארט תפוחים

טארט טעים ופשוט הכנה לראש השנה וגם לכל השנה…

 

רכיבים:
1 כוס קמח כוסמין, מנופה
1 כוס קמח לבן, מנופה
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
4 כפות שמן קוקוס נייטרלי, מוצק
3/4 כוס חלב סויה ללא סוכר

לציפוי:
4 תפוחים גדולים, בשלים
3/4 כוס שמן קוקוס נייטרלי, מומס
3/4 כוס סוכר דמררה
2 כפיות קינמון

אופן ההכנה:
* מערבבים היטב את הקמחים, אבקת האפייה והמלח בקערה גדולה (אפשר גם במיקסר). מוסיפים שמן קוקוס וחלב צמחי ומערבבים היטב רק עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
* מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ומרדדים לגובה של כ-1 ס”מ
* מחממים תנור ל-190 מעלות.
*מעבירים את הבצק לתבנית משומנת ומהדקים את הבצק לשולי התבנית (מומלץ להשתמש בתבנית עגולה המיועדת לפאי להשגת המראה המעוגל בקצוות).
* מערבבים בקערית את הסוכר והקינמון לציפוי. מורחים את הפאי בשמן קוקוס מומס ומצפים בתערובת הסוכר והקינמון.
* חותכים את התפוחים לפלחים ומניחים על הפאי. מפזרים מלמעלה את שארית הסוכר והקינמון.
+ .אופים בתנור החם במשך כ-20 דקות עד שהפאי זהוב ופריך

בתאבון!

היי, אנחנו בית הבריאות אלומות , נעים להכיר!

אם חיפשת מידע על סדנאות סוכרת, סדנאות ירידה במשקל, ניקוי גוף ושליטה בסוכר
זה המקום הנכון! אם אין לך זמן לקרוא, אפשר לדבר או להתכתב עם נציג ולקבל תשובה מהירה.  

רק כמה פרטים ואנחנו חוזרים אלייך >

    מבטיחים שלא נציף את תיבת המייל שלך, ותמיד ניתן להסיר את עצמך בקליק אחד

    האתגר האמיתי שלך היום הוא לנהל אורח חיים נכון, כזה שיעניק לך אושר וחיוניות לאורך זמן. ⭐️⭐️ההרשמה לסדנאות פתוחה! יש לך הזדמנות להתחיל מחדש ממש עכשיו⭐️