גפילטע פיש בלי הפיש!

גפילטע פיש בלי הפיש (טבעוני)

המרכיבים (ל-12 קציצות):

לקציצות:
2 כוסות שקדים, מושרים במים במשך 8 שעות ומסוננים (אין צורך לקלף)
1 כוס אגוזי פקאן
2 גזרים, חתוכים
2 גבעולי סלרי, פרוסים
1 כף בצל, קצוץ
1/4 כפית מלח
2 דפי אצות נורי, טחונים בבלנדר לאבקה
לקישוט: 12 עיגולים דקים של גזר

לחזרת:
2 סלקים בינוניים, חתוכים לקוביות
1 כפית גדושה אבקת ווסאבי
1 כפית מיץ לימון טרי
1 כפית ג’ינג’ר, קצוץ

אופן ההכנה:
1. טוחנים את כל חומרי הקציצות במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים למקרר לשעה. יוצרים מהתערובת קציצות ומקשטים בפרוסות גזר.
2. מכינים את החזרת: טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת ממרח אחיד. מגישים את הגפילטע פיש עם החזרת.

גפילטע פיש בלי הפיש!