גבינת שקדים

החומרים:

2 כוסות שקדים
1 כוס מים + 2 כמוסות אצידופילוס
בד גבינה

אופן ההכנה:
להשרות את השקדים במים ל-8 שעות או למשך הלילה. לחלוט את השקדים המושרים במים רותחים במשך דקה. לקלף את השקדים.
לשים את השקדים המולבנים בבלנדר. להוסיף כוס מים וכמוסת אצידופילוס. לערבל בממחה במהירות גבוהה עד שמתקבלת מחית חלקה. להוסיף מעט מים במידת הצורך.
להכין כלי קיבול עם מסננת ולרפד אותו בבד גבינה. לשפוך את מחית הגבינה על הנד. לקפל מכל הצדדים בצורת “חבילה” ולהניח במקום חמים, אך לא חם מדי, למשך 7-10 שעות. להניח מלמעלה צנצנת סגורה מלאה מים, כדי שכובד המשקל ילחץ על הנוזלים לניקוז.
לאחסן את הגבינה בכלי עם מכסה. ניתן לאחסן עד שבוע ימים במקרר.
לתבל את הגבינה עם תבלינים או עשבי תיבול.

היי, אנחנו בית הבריאות אלומות , נעים להכיר!

אם חיפשת מידע על סדנאות סוכרת, סדנאות ירידה במשקל, ניקוי גוף ושליטה בסוכר
זה המקום הנכון! אם אין לך זמן לקרוא, אפשר לדבר או להתכתב עם נציג ולקבל תשובה מהירה.  

רק כמה פרטים ואנחנו חוזרים אלייך >

    מבטיחים שלא נציף את תיבת המייל שלך, ותמיד ניתן להסיר את עצמך בקליק אחד

    האתגר האמיתי שלך היום הוא לנהל אורח חיים נכון, כזה שיעניק לך אושר וחיוניות לאורך זמן. ⭐️⭐️ההרשמה לסדנאות פתוחה! יש לך הזדמנות להתחיל מחדש ממש עכשיו⭐️