בונבונים    

 

   כ – 16 כדורים (בקוטר של 3-4 ס”מ) 

מצרכים:

1 כוס תמרים מגולענים (מרוככים מעט במים, אם הם לחים אין צורך בהשרייה)

1 כוס אגוזי מלך

2 כפות אבקת חרובים

1/4 כפית קינמון טחון

קוקוס לציפוי

 

אופן הכנה:

  • מפוררים אגוזים במעבד מזון.
  • מערבבים את התמרים, אבקת החרובים והקינמון במעבד מזון או מועכים בעזרת מזלג.
  • מעבדים את האגוזים עם עיסת התמרים בקערה.
  • יוצרים כדורים ומגלגלים בקוקוס.
  • ניתן ליצור גלילה, להקפיא ולחתוך לפרוסות לאחר התקררות.