מזמינים אתכם להצטרף אלינו לסדנת סכרת מיוחדת במינה, שתימשך שבועיים, ותלווה בפיקוח רפואי של רופאים מומחים ומיטב המדריכים והמרצים שלנו. ביחד, נלמד איך לאזן את רמת הסוכר בדם, נרכוש כלים שיסייעו בשמירה על מדדים תקינים גם בבית ונגלה האם באמת אפשר לחיות עם סכרת ולהפחית באופן דרמטי את התרופות.
1 מכל 3 מבוגרים סובל מרמת סוכר גבוהה בדם. בישראל בלבד חיים למעלה מ-550,000 חולי סכרת. בהנחה שאורח החיים המודרני לא עומד להשתנות בין רגע, המצב הזה לא הולך להשתפר וזו בדיוק הסיבה שהחלטנו לצאת בסדנת סכרת מיוחדת במינה שתשנה את כל מה שידעתם על אחת המחלות הכי שקטות ומסוכנת שיש.
הכירו את אתגר הסכרת הגדול של מצפה אלומות: שבועיים שלמים בפיקוח רפואי הדוק של רופאים מומחים ומיטב המרצים והמדריכים, ארוחות אורגניות-טבעוניות, ומגוון פעילויות ייחודיות הקשורות בגוף, נפש, פנאי ואווירה. כל אלו והפתעות נוספות נבחרו בקפידה על מנת לספק לכם את התנאים האידיאליים להנעת תהליך כל כך משמעותי. יחד נלמד לאזן את רמות הסוכר בגוף, לרכוש ידע וכלים שיאפשרו לכם לסגל לעצמכם הרגלים נכונים לחיים בריאים, וכתוצאה מכך לצמצם באופן ניכר צריכת התרופות ולחיות בשלום עם המחלה השקטה שהפכה למגפה.
באלומות מפחיתים את רמת הסוכר בדם!
זה מה שמחכה לכם בסדנה:
הכירו את המומחים!
לכבוד הסדנה ועל מנת להעניק לכם את התנאים הרפואיים והמקצועיים הטובים ביותר תלווה הסדנה במיטב המרצים והמדריכים שלנו שיציידו אתכם בארגז הכלים הדרוש לכם כדי להמשיך במסע גם לבדכם.
ד”ר חיים רוזנטל: ד”ר רוזנטל רופא MD והומיאופת בעל ניסיון רב בטיפול במחלות מורכבות בהומיאופתיה וריפוי טבעי. לד”ר רוזנטל ניסיון עשיר בהתמודדות עם סכרת והוא מעביר אצלנו במצפה אלומות מדי חודש סדנאות לטיפול ומניעת סכרת.
ד”ר דינה אייזן: ד”ר אייזן, מומחית ברפואת משפחה, מרצה בנושאי בריאות ושמחה ומנחה קבוצות לחשיבה אופטימית. בעזרתה ובדרכה הייחודית ומלאת הצחוק ושמחת החיים, נלמד לראות את הטוב והחיובי גם במציאות המורכבת בה אנו חיים.
רחל אנטמן: רחל מובילה אצלנו את התוכנית התזונתית. היא מטפלת מוסמכת בשיטת “אן ויגמור”, יועצת ומדריכה לאורח חיים בריא מנחת סדנאות “התחדשות” לניקוי הגוף והיא תלווה אתכם לאורך הסדנה ותעביר הרצאות תוכן מרתקות בנושאי תזונה.
אריק פלד: פסיכולוג מורשה, מנכ”ל “מרכז פתח למחשבה”. המרכז המוביל ל”שיטת העבודה” של ביירון קייטי מאז 2005. אריק יחשוף אותנו לתהליך ייחודי שנקרא “שיטת העבודה של ביירון קייטי” לשחרור מהיר ממחשבות שליליות ומחשבות מטרידות שגורמות לנו לחוסר ביטחון, תסכול, מתח, כאב ודכאון.
דאנה תבור: דאנה תבור עוסקת בהרצאות בגישה נרטיבית ושינוי דפוסי חשיבה, מיינדפולנס ומדיטציה. פסיכותרפיסטית מוסמכת, מטפלת משפחתית וזוגית, מטפלת אימגו ומטפלת בCBT, מרצה ומדריכה, מנחת קבוצות ועוסקת בפסיכותרפיה בודהיסטית.