סלט בטא קרוטן

כמות: 4 מנות

החומרים:
1 כוס גזר חתוך לרצועות דקות
1 כוס סלק חתוך לרצועות דקות
1 כוס סלרי חתוך לקוביות קטנות
1 כוס פלפל כתום חתוך לרצועות דקות
1 כוס קישואים, חתוכים לרצועות דקות
2 כפות שמן שומשום מכבישה קרה
1 כף מיץ לימון טרי
1 שן שום קצוצה
רוטב סויה לפי הטעם
1/4 כוס שומשום שהושרה ויובש במייבש מזון (Dehydrator)

אופן ההכנה:
לערבב את כל מרכיבי הסלט. להכין רוטב מהשמן, מיץ לימון, שום וסויה.
לערבב את הסלט עם הרוטב. לפזר שומשום ולערבב שוב. לערבב את כל מרכיבי הסלט. להכין רוטב מהשמן, מיץ לימון, שום וסויה.