החומרים:
½ ק”ג עדשים ירוקים
2 עגבניות בינוניות קצוצות
2 גבעולי סלרי קצוצים
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 בצלים חתוכים לרבעים
½ כוס בטטה חתוכה לקוביות קטנות
3 שיני שום
½ כפית רוטב טבסקו
2 עלי דפנה
3 כדורי פלפל אנגלי
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל לטעם
6 כוסות מים
אופן ההכנה:
לבשל את כל המרכיבים בסיר עם מים במשך כ-40 דקות. להסיר את עלי הדפנה והפלפל האנגלי. לסנן את הנוזלים ואז לטחון את כל הירקות במעבד מזון, או לחלופין: לטחון הכל עם בלנדר ידני בתוך הסיר.