כרוב כבוש

חומרים:

1 ראש כרוב לבן
1 ראש כרוב סגול
2 כפות מלח
2 כפות זנגוול כתוש

הוראות הכנה:
לחתוך דק את הכרובים במנדולינה או בסכין.
לשים את הכרוב המגורר/החתוך בקערה גדולה
לפזר את המלח והגינגר/זנגוול הכתוש.
לעסות את הכרוב והמלח למשך 10 דקות עד קבלת נוזל.
להניח על הכרוב צלחת ועליה קערה קטנה יותר מלאה במים.
לתת לכרוב לתסוס במשך 5 ימים.

היי, אנחנו בית הבריאות אלומות , נעים להכיר!

אם חיפשת מידע על סדנאות סוכרת, סדנאות ירידה במשקל, ניקוי גוף ושליטה בסוכר
זה המקום הנכון! אם אין לך זמן לקרוא, אפשר לדבר או להתכתב עם נציג ולקבל תשובה מהירה.  

רק כמה פרטים ואנחנו חוזרים אלייך >

    מבטיחים שלא נציף את תיבת המייל שלך, ותמיד ניתן להסיר את עצמך בקליק אחד

    האתגר האמיתי שלך היום הוא לנהל אורח חיים נכון, כזה שיעניק לך אושר וחיוניות לאורך זמן. ⭐️⭐️ההרשמה לסדנאות פתוחה! יש לך הזדמנות להתחיל מחדש ממש עכשיו⭐️