תזונה נכונה
חיפוש    חיפוש

לדף הבית

המקום

השיטה

התזונה

התכנית

English
קהל היעד
הרשמה ומידע נוסף
היכן אנו נמצאים
סרטונים
אורחים מספרים
פורום תזונה נכונה
מחירים
חנות טבע
מרכז טיפולים
פעילויות נוספות
מאמרי בריאות
מתכוני בריאות
גלריית תמונות
צוות החווה
עלונים
כתבו עלינו
קישורים מומלצים
צור קשר
דרושים

 תזונה >> אלרגיות - מאמרים נבחרים

אלרגיות מאמרים נבחרים

מאמר 1 - טיפול טבעי באלרגיות
במצפה אלומות אנו מציעים טיפול טבעי לבעיות הנובעות מאלרגיות שונות כן אנו מציעים סביבה נהדרת לפסק זמן מחומרים אלרגניים, לתזונה טבעונית עשירה משולבת עם צומות מיצים המגבירים את תהליך ניקוי הרעלים (כולל החומרים האלרגניים), התכנית השבועית שלנו מעניקה לאורחינו פנאי נפשי לחיזוק המערכת החיסונית ולטיפול בגוף.



מאמר 2 - אלרגיה - טיפ יומי

השיטה הטבעית להתמודדות עם אלרגיות בכלל ואלרגיות למזון בפרט, על פי "מצפה אלומות". נתונים סטטיסטיים מצביעים על כך שכ- 15% מהאנשים בישראל סובלים מאלרגיה. נהוג לחלק את עולם האלרגיות לשני קטבים: האחד, אלרגיות עונתיות המתרחשות בעיקר עם בוא הפריחות באביב. והשני, אלרגיות העשויות ללוות אותנו עד סוף ימינו, כגון: אלרגיה לעוקץ של דבורים, אלרגיה למזון ועוד.


 מאמר 3 - הדבר הכי חם באביב...אלרגיות

מזג האוויר ההפכפך בתקופת האביב, הופך כל אלרגיה לטרגדיה. סדרת התעטשויות שלא נפסקת, אדמומיות פתאומית ומגרדת, או נפיחות, הם רק חלק מהסימפטומים המוכרים לנו, יחד עם זאת, יש אלרגיות העשויות ללוות אותנו לאורך כל חיינו, כגון: אלרגיה למזון, המחייבת אותנו לסגל את אורחות חיינו לתזונה המדירה את הגורם האלרגני ממזוננו. הכתבה שלפניכם, מבקשת לברר מהם הסימפטומים והדרכים האפשריות לטיפול באלרגיות בכלל ובאלרגיות למזון בפרט.


 

 

 

 


פייסבוק


 

 לחנות הטבע - לחץ כאן!


 

סרטון מצפה אלומות



צור קשר
שם
טלפון
חדשות החווה
סיור וארוחת ערב בחוות
הבריאות מצפה אלומות
לפרטים לחץ כאן
סדנאות העשרה מיוחדות בסופ"ש
לפרטים לחץ כאן
ייעוץ תזונתי בתל אביב ע"י עדנה מינץ
לפרטים לחץ כאן
הזמנה אישית למטבח הפרטי של עדנה מינץ תזונאית טבעית
לפרטים לחץ כאן
ד"ר פנינה בר סלע מצטרפת לצוות חוות הבריאות מצפה אלומות.
לפרטים לחץ כאן
חדש! דף הפייסבוק של עדנה מינץ.
לפרטים לחץ כאן
לצפייה בסרט על אורחים מספרים אודות השינוי הבריא
לפרטים לחץ כאן
04.02.12 - 29.01.12
סדנת מיצים עם אורי ויזהר
לפרטים לחץ כאן
05-07.01.12, סופש זומבה עם אושר כהן וקרן גלסנר
לפרטים לחץ כאן
19-21.01.12, EFT - טכניקה לשחרור רגשי
לפרטים לחץ כאן
12.01.12-15.01.12, סופ"ש תנועה ומזונות על עם קארונה
לפרטים לחץ כאן
בניית אתריםסידיטק - בניית אתרים  
ערוץ חוות הבריאות מצפה אלומות ב-Youtube